Juridische dienstverlening

Advies op maat voor iedere situatie. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak met een innovatieve twist. Wij gaan voor de toekomst. Lees hier hoe we dat doen.

Juridisch advies op maat

Bij Juristen van de Toekomst leveren we altijd juridisch advies op maat. De wet- en regelgeving verandert door de jaren heen en zo ook het werkveld. Organisaties opereren meer online of internationaal en dat brengt andere risico’s en uitdagingen met zich mee. Wilt u er zeker van zijn dat u volgens de juiste regels opereert en dat u direct advies krijgt wanneer een geschil zich voordoet? Dan komen we graag met u in contact. Wij werken namelijk op vaste basis samen met onze klanten en dat leggen we graag hieronder uit. Heeft u overigens een vraagstuk voor een kleinere opdracht? Laat het ons weten, ook daar werken we graag aan mee!

Op zoek naar een inhouse juridisch adviseur?

Wij bieden onze juridische dienstverlening op verschillende manieren. Het meeste gaat online en op afstand, maar we werken ook op locatie. Op die manier is het voor bedrijven gemakkelijker om voor lange tijd een jurist in huis te hebben. Dat heeft een aantal voordelen.

Allereerst heeft u korte lijnen met een specialist die direct kan adviseren, maar daarnaast is het ook interessant om te zien welke kansen er nog zijn voor uw onderneming. Kunnen we bepaalde risico’s indammen, de organisatie verder digitaliseren of interne processen optimaliseren?

Alles is bespreekbaar met uw eigen interim jurist. Afhankelijk van uw vraagstuk kijken we graag naar welke specialist het best bij u past en hoe we die samenwerking vorm kunnen geven. Voor een prettige samenwerking is het belangrijk dat onze jurist goed past bij de werksfeer. Vooraf plannen we daarom een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we bekijken hoe uw organisatie precies werkt en wat u zoekt in een specialist. Op basis daarvan koppelen wij een specialist aan uw organisatie of vraagstuk.

Juridische rapporten en documenten

Bij iedere organisatie spelen juridische documenten een belangrijke rol. Dat kunnen contracten zijn of algemene voorwaarden, maar denk ook aan nota’s voor gemeenten, (risico)analyses, beleidsstukken en andere belangrijke documenten.

Heeft u iets wat schriftelijk vastgelegd moet worden, maar weet u niet precies hoe u dat aan moet pakken en wat erbij komt kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het opstellen van de juiste documenten en het controleren van de juridische correctheid.

Wat kunnen wij u nog meer aanbieden?

Wellicht heeft u een specifieke vraag die wij op onze website nog niet duidelijk hebben benoemd. In dat geval willen wij u vragen om uw juridische uitdaging aan ons voor te leggen, zodat wij u over de mogelijkheden kunnen informeren. We denken graag met u mee!

Hulp nodig bij jouw juridische uitdaging?

Contact opnemen
Het brede aanbod van dienstverleningen zorgt binnen onze onderneming altijd voor een passende oplossing die perfect aansluit op onze wensen!

Cliënt

De juristen van de toekomst.

Meer weten over de mensen binnen Juristen van de Toekomst die u van dienst kunnen zijn en welke werkwijze wij hanteren?

Meer over ons

Leg uw uitdaging aan ons voor!

Contact opnemen