Disclaimer

Juristen van de Toekomst heeft deze website opgesteld voor het verstrekken van informatie en het aanbieden van verschillende dienstverleningen. In deze disclaimer geven wij meer uitleg over de intenties, afwegingen en aansprakelijkheid ten opzichte van de inhoud van deze website.

Aansprakelijkheid

Juristen van de Toekomst en/of aan deze website gelieerde personen zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie die geplaatst is op deze website, noch kan Juristen van de Toekomst enige garanties geven over de juistheid van de op deze website weergegeven informatie. Dit komt mede voort uit de veranderlijke en complexe aard van wet- en regelgeving.

Gebruik van onze informatie

Bij juridische kwesties is het belangrijk om een jurist te raadplegen die u passend kan adviseren over de specifieke juridische aangelegenheid waar u meer informatie over wilt. Wij benadrukken daarbij dat er nooit gehandeld kan worden op basis van informatie die op onze website wordt weergegeven. Uiteraard stellen wij de teksten op onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op, maar gelet op het feit dat het recht constant aan verandering onderhevig is en het feit dat iedere juridische aangelegenheid anders is kunnen er nooit garanties worden gegeven over de juistheid van de informatie op onze website. Daarnaast bestaat er ook een spanningsveld tussen de toegankelijkheid van de informatie op onze website en de juridische nuance. Indien er sprake is van een dergelijk spanningsveld, ligt onze voorkeur bij de leesbaarheid van de informatie op onze website.

Advies van Juristen van de Toekomst

Indien u contact opneemt met Juristen van de Toekomst op welke wijze dan ook is het bovenstaande eveneens van toepassing op het moment dat er sprake is van gratis advies. Indien u Juristen van de Toekomst op betaalde basis inschakelt voor juridische dienstverlening zullen er met u afspraken worden gemaakt over de van toepassing zijnde voorwaarden op basis waarvan wij onze dienstverlening verlenen.

Auteursrecht

Alle informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is daarmee verboden om zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Juristen van de Toekomst de informatie op deze website te vermenigvuldigen of te verspreiden (al dan niet tegen betaling).

Bedrijfsgegevens:

Mocht u aan de hand van bovenstaande informatie vragen hebben dan kunt u middels onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

Een innovatief juristenbureau met een visie.

Contact opnemen